بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد پرواز مشهد _کراچی «ایران ایر» فردا انجام می‌شود

وکیلی:قیمت‌ها در بازار سهام بسیار ارزنده هستند

معاون اجرایی کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران با اشاره به افت بازار سرمایه در یک هفته اخیر، گفت: هم‌زمان با نزدیک شدن به فصل بودجه‌ای قیمت سهام در بازار سرمایه به کف رسیده و ارزنده هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیاوش وکیلی در گفتگویی، درباره وضعیت بازار سرمایه و همچنین دلایل افت بورس اظهار داشت: ما نباید بازار سرمایه را به حقیقی‌ها و حقوقی‌ها تقسیم کنیم، چراکه همه سرمایه‌گذار هستند و اهداف مشترکی دارند.

وی با اشاره به افت بازار سرمایه در یک هفته اخیر، افزود: موضوع از جنگ اسرائیل و غزه شروع شد و مصداق بارز آن هم توقف معاملات در بورس استانبول بود که فضای ناامنی در حوزه سرمایه‌گذاری ایجاد کرده است.

معاون اجرایی کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران تصریح کرد: پرداختن زیاد به موضوع تعطیلی بورس اشتباه بود، چراکه ساعت معاملاتی کشورهای دیگر از کشور ما بیشتر است و تعطیلی و توقف معاملات در بورس ترکیه فقط یک توقف ۲ ساعته خودکار بود؛ اما ما بیش از حد به این موضوع پرداختیم.

وکیلی با اشاره به اینکه فضای ترس بر بازار سرمایه حاکم شده است، گفت: هرچند این فضا کلیشه‌ای است، اما بیش واکنشی روی این مسئله سایه انداخته است و از طرف دیگر شاهد رشد نفت و طلا و ارز در جهان هستیم که به صورت سنتی بر افزایش نرخ رشد بازار سرمایه تأثیر می‌گذارند.

وی با اشاره به اینکه سازمان بورس به عنوان نهاد تنظیم‌گر جلساتی را با حقوقی‌ها برگزار و از آنها درخواست کرد که فعال‌تر اقدام کنند، افزود: حقوقی‌ها از نظر مارکت و حجم بازار در دو سال اخیر تقریباً ۸۰ درصد بازار را در اختیار دارند، اما از نظر حجم معاملات این نسبت برعکس است و بازیگران اصلی در بازار معاملات، حقیقی‌ها هستند.

این فعال بازار سهام یادآور شد: زمانی که ۶ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه تزریق شد، نهاد رگلاتور افزایش ضریب تضمین مشتریان اعتباری را از ۶۰ درصد به ۶۵ درصد افزایش داد که باعث افزایش پولِ در دسترس برای معاملات شد.

وکیلی افزایش نرخ بهره بانکی را تهدید اصلی در بازار سرمایه دانست و گفت: نرخ بهره بانکی به شکل خزنده‌ای در حال رشد است، اما هم‌زمان با نزدیک شدن به فصل بودجه‌ای قیمت‌ها در بازار سرمایه به کف رسیده و ارزنده هستند.

معاون اجرایی کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران اظهار کرد: انتظار اصلی سهامداران در شرایط کنونی این است که وزارت اقتصاد و سازمان بورس فعال‌تر باشند و اقدامات منسجم و هماهنگ شده‌ای را به عمل آورند تا اعتماد به بازار و سهامداران تزریق شود./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار